OM AR TRAVELSERVICE

Hvad er AR Travelservice?

AR Travelservice er din lokale rejseagent i Sønderjylland der ligger midt i centrum af Sønderborg, lige overfor Borgen Shoppingcenter.

Igennem os kan du bestille din næste charterrejse fra Tyskland, storbyferie med afgang fra Hamborg lufthavn eller hotelophold hos en af de mange tyske rejseselskaber som Thomas Cook, Schauinsland Reisen eller ITS og mange flere.

 

Derfor skal du bestille din charterrejse igennem os!

Vi har mange års erfaring indenfor turisme og hotelbranchen og kender derfor både procedurer, tilbud, destinationer samt rejsemarkedet til bunds. Vi har et stort udvalg af tyske rejseselskaber der står for kvalitet, sikkerhed og attraktive priser på flyrejser fra Hamborg lufthavn.

 

Vi har de samme tilbud og tyske priser

som samtlige rejsebureauer i Flensborg.

Hos os får du dansk rådgivning og service inkluderet og skal ikke køre hele vejen til et rejsebureau i Flensborg.

 

Uanset om du drømmer om en rejse til Maldiverne, en storbyferie til New York, eller et besøg i Disneyland Paris, så finder vi altid et godt rejsetilbud til dig.

 

Om sikkerhed i forbindelse med vores rejser...

Alle tyske rejseudbydere som vi formidler, er forpligtet til at være forsikret i et system der svarer til den danske Rejsegarantifond.

Derfor er du sikret på den samme måde som når du bestiller din rejse ved en dansk udbyder. Har du spørgsmål til forskellige rejseforsikringer, er du altid velkommen til at kontakte os, for at få et godt tilbud.

 

Hvorfor en rejse fra Hamborg lufthavn?

Ved rejser fra Hamborg med tyske tour operatører kan du altid spare op til 40% sammenlignet med priserne på det danske rejsemarked. Ved rejser fra Hamborg kan du frit vælge det antal dage der passer dig. Din rejse kan derfor være f.eks. på 3, 5, 9 eller 13 dage.

Hamborg lufthavn har mange flere flyafgange end de fleste danske lufthavn og der er et meget større udvalg af low cost airlines som også er med til at gøre prisen endnu lavere.

 

TIP:

Ved de fleste pakkerejser fra Hamborg er en fleksibel togbillet inkluderet. Det betyder at kørsel med tog fra Flensborg til Hamborg lufthavn er helt gratis. Dette gælder f.eks. tilbud fra Schauinsland Reisen, ITS Reisen eller Neckermann.

 

 

Generelle betingelser ved booking ved de tyske rejseselskaber.